5. 6. 2011

Trasená torta - mandarínky, černice

Rýchle a jednoduché!

- 2 balíky pudingu Creme Ole- vanilka
- 2 konzervy mandarínky (malé)
- 2 balenia smotany na šlahanie (500 ml)

- buď hotový korpus z obchodu alebo domáce piškotové cesto.

Prvé 3 prísady (puding + mandarínky + smotanu) dáme do hrnca a zakryjeme prikrývkou. Chytíme hrniec za 2 uši a trasieme a trasieme....


Keď cítime že hmota je tuhá a hustá a už sa nedá "triasť! tak je to HOTOVÉ.
- Zoberieme náš korpus rozkrojíme na polovicu a polovicu krému natrieme na cesto.
- Druhú polovicu cesta dáme na plnku, navrch dáme druhú polovicu krému.


Ozdobíme podľa vlastnej fantázie.

Naposledy keď som robila mala som černice - páčila sa mi farebná kombinácia, inokedy som zdobila aj s kúskami čokolády.

Jednuducho čo je v "špajzi a v chladničke" to použijem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára